info

 

Ved å huke av i denne ruten sier du ja til å motta nyhets brev på e-post/SMS/telefon fra Kredittlånet

 

Med samtykket ditt gir du Kredittlånet lov til å sende deg relevant informasjon og markedsføring om lån fra andre merkenavn (annonsører) og finansielle produkter via e-post, sms eller telefon fra vårt kundesenter. Du vil motta markedsføring 1-2 ganger i uken. Eksempler på annonsører:

 

Axo Finans
Digifinans
Spargo Finans
Thorn

Finanskontoret

Paymark Finans
Leasy

Era Finans

Zmarta

Weblånet

Ferratum
Folkia

Sambla

Finans Nord

Sparebank 1

Mybank

Bluestep Finans

 

Kredittlånet er utelukkende ansvarlig for markedsføringen av samarbeidspartnernes tjenester og produkter. Vi gjør oppmerksom på at vi mottar provisjon på bakgrunn av de data som formidles til våre samarbeidspartnere.

 

Avmelding

 

Det er gratis å bruke våre tjenester. Du kan alltid – enkelt og gebyrfritt – avbestille alle tjenester og informasjonsbrev ved å melde deg av via det mottatte informasjonsbrevet.

 

For avmelding: Via linken i nyhetsbrevet, nederst i emailen eller ved å følge instrukser for avmelding via SMS-tjenester.

 

Kredittlånet er en del av Digitalfinans sin tjeneste, en finansagent for flere långivere.

HVORDAN FUNGERER DET?

Kredittlånet er en del av Digitalfinans sin tjeneste. De formidler søknaden din til flere långivere slik at du som kunde skal oppnå best mulig rente og vilkår på forbrukslånet ditt. Du kan velge den beste renten ved å velge den banken somgir deg det beste tilbudet. Du kan sjekke hvor mye du må betale pr mnd med gjennomsnittrente i vår lånekalkulator.


Du kan søke om fra 25 000,- til 500 000,- i forbrukslån, samle smålån eller refinansiering.

Lånet kan brukes til hva som helst (ferie, bil, TV, etc.) og man slipper og stille med sikkerhet. Lån uten sikkerhet vil si at lånet ikke er sikret opp mot noen av dine eiendeler som hus eller bil. Ved kredittanmerkninger krever vi imidlertid at du eier egen bolig slik at denne kan stilles som sikkerhet.


Du velger selv om du ønsker å benytte deg av lånetilbudet som du mottar.

 

 

Forbrukertjeneste

Vi fremmer søknad om billån og forbrukslån på kundens vegne.

Ikke betal for mye når du helt uforpliktende kan få bedre tilbud på dine forbrukslån her helt uten sikkerhet.

Det er ingen skjulte innmeldinger eller heftelser, dette er en tjeneste hvor du som forbruker kan finne forbrukslån via anbud og søke forbrukslån på en enkel måte.